Produkter till försäljning

Aqualeavs

Ta spapedikyr till en ny nivå med en unik blandning som är både mjukgörande och rengörande samt tar bort lukt. Gör en vanlig manikyr lyxig och påkostad. Finns i dofterna Granatäpple & Fikon, Mjölk & Honung, Papaya & Grönt te, Toscana Citrusört.

 

Pris: 65 kr

 


 

Butter Blend Granatäpple & Fikon 240 gr

En non-oily, intensivt återfuktande behandling för silkeslen hud. Rent granatäpple är naturens mest kraftfulla antioxidanter. Neutraliserar fria radikaler och ingjuter fukt till torr hud under 24 timmar. Använd dagligen på händer, fötter och kropp.

 

Pris: 205 kr

 


 

Butter blend Tuscan Citrus Herb med Bergamot & Clary Sage 240 gr

En non-oily, intensiv återfuktande behandling för silkeslen hud. Extrakt ur apelsin och salvia med vårdande och lugnande egenskaper. Använd dagligen på händer, fötter och kropp.

 

Pris: 205 kr

 


 

Body Butter Wash 240 ml

Fuktighetsgivande Body Butter wash med jojobabönor som försiktigt rengör och exfoliera huden samtidigt som den mjukar upp, återfuktar och gör huden smidig. Finns i dofterna Granatäpple/Fikon samt Mjölk/Honung.

 

Pris: 150 kr

 


 

 

Mango hand peel 240 ml

Djuprengörande, skonsam peeling som lyfter och avlägsnar döda hudceller, öppnar porerna. Micro pärlor består av naturliga jojoba (ingen plast eller pimpsten) viktigt för all handbehandling för att skapa mjukare och friskare händer (säljs i den mindre förpackningen).

 

Pris: 190 kr

 


 

Manicure Soak 24 stycken

Innehåller tre dofter: Mjölk och Honung, Papaya och Grönt te, Sjögräs. Mjukar upp och återfuktar hud och naglar.

 

Pris: 250 kr

 


 

Manicure/Pedicure Soak Granatäpple & Fikon

Fizztabletter med atioxidanter som har en lugnande, mjukgörande och återfuktande egenskap. Förpackningen innehåller 24 tabletter á 6.5g.

 

Pris: 250 kr

 


 

Lyte Ultra-Sheer Body Butter 240 ml

 

Tuscan Citrus & White Tea ger huden en lyster. Vitt te innehåller polyfenoler som bidra till att öka hudens elasticitet.

 

Guava & Mangokärna förnyar och återfuktar på djupet och ger en mjuk, silkeslen hud. Innehåller antioxidanter och vitaminer.

 

Granatäpple & Acai främjar till friskare och yngre hud genom att minska fina linjer och rynkor. Den mest potent antioxidant blandningen.

 

Honung & sojamjölk hjälper att återskapa skadad vävnad och hudceller. Hög vitamin E värde och naturliga fuktgivare för att mjuka upp huden.

 

Pris: 215 kr/styck

 


 

Enviroment Hand Protection lotion Papaya/Grönt te 240 ml

En vitalisering antioxidant kombination av vitaminer, marina växt kollagen, och papayaextrakt som återför fukt in i huden. Förnyar och djupt återfuktar för mjuk, smidig och silkeslen hud.

 

Pris: 190 kr

 


 

Eviromental Hand Protection lotion med Zincoxid Lavendel 240 ml

En silkeslen lavendel fuktighetskräm som gör huden vacker och djuptgående återfuktande egenskap precis som naturen avsedde den att göra. Helar och lgunar huden från eventuella skador orsakade av solen och miljön. Innehåller mikroniserat zinkoxid tillsammans med en blanding av antioxidanter, vitaminer och kolleagen för att fungera som en miljö-berriär.

 

Pris: 190 kr

 


 

BioFreeze

När en muskel eller led är skadad, är regelbunden motion typiskt nyckeln till rehabilitering. Men när smärtan begränsar en kroppens förmåga att utöva tar läkningsprocessen längre.

 

BioFreeze produkter bidrar till att bryta denna smärta cykel, genom att lindra smärta genom en metod som kallas "Gate Control" eller "gating". I gating process, mentol handlingar stimulera specifika och sensoriska receptorer i huden, vilket förhindrar andra receptorer från att skicka smärtsignaler till hjärnan.

 

BioFreeze produkter ge tillfällig lindring från mindre värk och smärta i ömma muskler och leder förknippas med enkla ryggvärm, artrit, blåmärken, sträckningar och vrickningar.

 

BioFreeze smärtstillande kan användas upp till fyra gånger per dag - både före träning och terapi (för att lindra smärtsamma rörelse), och efteråt (för at lugna muskel eller led ömhet). I vissa fall kan BioFreeze produkter även användas under övningar eller terapi.

 

Pris: 130 kr

 

Så småningom kommer produkterna att finnas till försäljning på ett bekvämt sätt i min webbutik.