Cavi - Lipo - Fettreducering

SMÄRTFRITT - EFFEKTIV - RISKFRITT - BEHAGLIGT

 

(Jag är certifierad av Zbigniew Glogowski i denna metod i Warszawa 2011)

 

Cavi Lip är en ny metod där man använder radiovågor för att förstöra fettcellerna. Vid hög intensitet kan ultraljudet användas för att skaka sönder fettcellerna vilket i sin tur leder till att dessa upplöses till oskadliga ämnen och vatten. Dessa restprodukter vilket kroppen lättar tar hand om och utsöndrar.

 

Vanligtvis används denna behandling till fettreducering men eftersom jag använder en annan och mer funktionell maskin så går det även bra att boka tid för uppstramning av hud, rynkborttagning samt till celluliter.

 

Metoden används till bland annat reducera fett på lår, mage, armar mm samt ta bort celluliter och rynkor som samt strama upp huden på alla delar av kroppen.

 

FÖR VEM LÄMPAR SIG METODEN?

Metoden vänder sig till personer som är lätt överviktiga som har en hälsosam livsstil och motionerar regelbundet. Metoden är för personer som har mindre lokala fettdepåer som inte försvinner med vanlig diet eller motion. Metoden är inte till för att ta bort stora fettområden vilket man gör med fettsugning.

 

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Metoden kräver inget bedövning eller eftervård och skall inte förväxlas med traditionell fettsugning. Behandlingen sker genom att ett handredskap stryks över det område som skall behandlas och känns inte mer än vid vanlig massage. Patienten kan uppleva värme på det ställe som behandlas, vilket sker när fettcellerna kaviterar - upplöses.

 

För att få maximalt önskad effekt skall du som patient:

* Dricka mellan 1.5 till 2 liter vatten ett dygn innan behandlingen och efter för att hjälpa kroppen att få ut de restprodukter som bildas.

* Undvika en kolhydratrik kost ett dygn innan.

* Motionera (ex en promenad) efter behandlingen för att förbränna och utsöndra fettsyror, glukos med mera som frigjorts.

 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR?

På grund av att metoden endast förstör fettcellerna i underhuden är det svårt att säga exakt hur många behandlingar som krävs för ett önskat resultat.

Varje behandlingstillfälle tar ungefär 60 minuter. En behandlingskur innefattar max 10 gånger. Helst ska det gå 3 till 4 dagar mellan varje behandlingstillfälle.

Innan behandlingen träffas patienten och terapeuten för att samtala om önskade mål samt utför en hälsodeklaration.

Om du har övriga frågor som du inte fått svar på här så tveka inte att höra av dig till mig så kan vi träffas och diskutera metoden lite närmare.

 

Behandlingen kostar 300 kr / behandlingstillfälle mellan gång 1-5, mellan behandlingstillfälle 6-10 kostar varje behandling 250 kr.