Galvanic Spa

Synbart resyltat efter 10 minuter

 

Upplev fördelarna med att ha ett eget spa. Med Galvanic Spa systemet får du professionella kvalitetsbehandlingar både i din salong eller i ditt eget hem. Föryngra din hy, vitalisera hårbotten och förnya din kropp med den smarta effektiva apparaten Galvanic Spa och dess speciellt framtagna produkter i samma serie.

 

En programmerbar apparat med självreglerande strömstyrka och utbytbara munstucken för ansikte, hård och kropp. Användarvänlig med större, ljusare display och förbättrad ergonomi gör den till lätt och effektiv att använda för spa-behandling både hemma eller i din salong.


* Rabattpriser ges kostnadsfritt vid registrering som Fördelskund eller Distributör

OBS!!! Inga köp eller säljkrav tillkommer.

 

Fördelskund eller Distributör?

 

HANDLA MED 30% RABATT


Oavsett om du väljer att bli Distributör eller Fördelskund så har du möjlighet att handla till reducerat pris med 30% rabatt. Det här är helt enkelt det bästa sättet för dig att beställa hem hela familjen favoritprodukter direkt från tillverkaren utan mellanhänder. De produkter som du valt levereras bekvämt hem till dig via posten på det datum som Du själv väljer. Du kan själv ändra din nästkommande order via internet eller genom att kontakta kundservice.

 

Vänligen välj det alternativ i listan som du är intresserad av *


 

* För närvarande är det problem att använda Internet Explorer vid kontoregistrering. Vi rekommenderar att du istället använder FireFox eller Chrome. Behöver du hjälp? Kontakt oss så hjälper vi dig.

 


 

GRATISPRODUKTER

Så här gör du för att handla till absolut bästa pris.

 

Alla förtjänar det bästa. I butiken hittar du som Fördelskund produkter med 30% online rabatt och pengar tillbaka garanti som täcker hela familjens behov av hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter.

 

Spara tid och pengar genom att lägga dina produkter på automatisk månadsbeställning så kommer du att belönas med ytterligare rabatt, lägre fraktkostnad samt produktpoäng som sedan kan lösas in mot valfri GRATISPRODUKTER vid nästkommande automatisk månadsbeställning.

 

Vill du veta vilka produkter vi använder och hur du kan använda dem? Ring eller skicka ett mail. Kontakta mig så skall jag berätta exakt hur Du gör för att uppnå bästa resultat mot linjer och rynkor utan att använda Botox, Restylane eller andra kirurgiska ingrepp.


 

OBEROENDE DISTRIBUTÖR

Starta din egen verksamhet

Med hjälp av väl beprövad metoder och strategier utbildar Harmony dig som vill bygga en egen verksamhet med mycket låg startkostnad och Patenterade produkter som har Pengar Tillbaka Garanti. Besök gärna våran distributörssida för mer information.

Distributör sida


 

FÖRDELSKUND

30% Online Rabatt

Välkommen att kontakt oss för råd och hjälp med hur du anpassar din behandling för bästa resultat utifrån dina förutsättningar och hudtyp. Besök gärna våran Galvanic Spa sida för mer information om våra priser och rabatterbjudanden.