Ansiktsbehandling

En välgörande behandling som ökar ditt välbefinnande och tillför näring samt nytt liv till din hy. Jag använder mig av helt naturliga produkter och anpassar behandlingen just efter din huds behov. I grundbehandlingen ingår bland annat rengörning, mjukgörande peeling, ansiktsmask och en avslappnande massage av ansiktet.

 

Ansiktsbehandling - Citrus

I denna behandling ingår de grundläggande behandlingselementen så som rengöring, mjukgörande peeling, en c-vitaminrik peel-off-mask.

 

290 kr / 50 min

 

Ansiktsbehandling - Papaya

Denna behandling rekommenderas för torr och åldrande hy. Ansiktsmasken innehåller papaya vilket i sin tur innehåller enzymet papain. Det löser upp det kreatin som håller fast döda hudceller.

 

290 kr / 50 min

 

Ansiktsbehandling - Avokado

Avokado är en fet frukt med en hög andel är enkelomättat fett i en sammansättningen av fettsyror som passar huden. De enkelomättade fettsyror tas lätt upp av huden och de täppar inte lätt igen porerna. På huden verkar avokado återfettande och kan vara en välgärning för en torr hy.

 

290 kr / 50 min

 

Elektriskt ansiktslyft - RF Face-lifting

En kosmetologisk variant av ansiktslyft utan bieffekterna som kan uppstå vid kirurgisk ansiktslyftning. Du kan även återgå till vardagen direkt efter behandlingen. Behandlingen går till så att en dos radiovågor vars energi omvandlas till värme. Detta leder till att ökat blodflöde, syre och näring till cellerna genom att stimulera dessa till att producera kollagen.

 

* Stramar åt huden i ansikte, hals och nacke.

* Slätar ut rynkor

* Förminskar ärr

* Återskapar hudens elasticitet och lyster

 

Denna behandling tar inte bara bort effekterna av åldrande utan agerar även förebyggande genom att öka tätheten i huden.

I behandlingen ingår även de grundläggande behandlingselementen.

 

                                                                     300 kr / behandlingsområde

(Antalet behandlingar är individuella, det går att göra en behandling i veckan under 10 v, pris för en hel behandlingsserie är 2500 kr/behandlingsområde)

 

Galvanic Spa ansiktsbehandling

Denna behandling tillsammans med utvalda produkter minskar rynkor och stramar upp huden, ger huden lyster och en jämnare hudton. Behandlingstiden är kortare än exempelvis RF face-Lifting men resultatet talar sitt eget språk.

 

                                                                                        380 kr / behand

(Boka tre behandlingar och få en fjärde på köpet, pris 1140 kr)